-35, 2 lata temu no po nowym roku to bedzie już 3 lata temu. Nie było problemów z zimnym silnikiem no może przez pierwsze 2 min. miał lekką czkawke a później już wszystko wróciło do normy 8)
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
-32C w zeszłym roku - 200km. Spokojnie. jedzie jak złoto, tylko u mnie był problem z pełnym dogrzaniem silnika jak chciałem mieć ciepło w srodku - jak robiłem na full grzanie to wskaźnik opadał . Poza tym bez obaw.
Teraz Laguna II 2,0 dci 150KM ...
Octavia II kombi 1,9 TDI również w stajni w rodzinie
loru...-37 w Warszawie????
Kiedy to niby bylo???
Od 1995 kazda zime bylem w Warszawie i najnizsza temperature odczulem 2 lata temu
-25 .
W 1986 roku bylo w Warszawie -32,ale wtedy jeszcze nie bylo Octavii [O1] :lol:
pozdrawiam
Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
octavia to dzis przy -11 a passatem VR6 przy -43'C (na trasie Łódź - Wrocław w środku auta jechałem w podkoszulku - fajne miny mieli ludzie na zewnatrz) ale ogrzewania w V6 nie ma co porownywac
powiem tak - w VR6 szybciej mialem cieplo w srodku przy -20 niz w skodzie przy -4
ale to zasluga duzej ilosci generowanego ciepla i specjalnej elektrycznej pompki na krotki obieg - nie ukrywam ze octavii ddduuuuuzzzzzzzzooooooo do niego pod tym wzgledem brakuje, na szczescie ma inne +
Tak bym po ludziach nie jechal, bo sie jeszcze kogos urazi, nie kazdego stac na lepsze auto czy nowy akumulator..... :roll:
Moja nie pamietam przy ilu najnizej odpalala, bo w ta sroga zime co byla 2-3 lata temu w pl, bylem 6miechow poza granicami kraju. Przed zima zmienilem swieczki i teraz wraz z octavka czekam na nizsze temp.. Przy obecnych -10,5'C odpala bez najmniejszego problemu. 8)
Komentarz